vineri, 19 aprilie, 2024

Destin frant! O romancă de 38 de ani, îngrijitoare în Italia, a fost ucisă de iubitul ei. Bărbatul i-a zdrobit capul, dar apoi a pretins că femeia a suferit un accident

Distribuie:

Publicat:

O româncă de 38 de ani, îngrijitoare în Italia, a fost ucisă de iubitul ei, care a vrut ca totul să pară un accident.

Crima s-a petrecut, în noiembrie anul trecut, într-un mic sat din localitatea Carsoli, provincia L’Aquila, însă polițiștii au reușit să deslușească ceea ce s-a întâmplat cu adevărat abia în această dimineață.

Iuliana Cătălina Bucătaru, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită în comă, în data de 5 noiembrie 2017, în casa unde lucra ca îngrijitoare. Transportată de urgență la spitalul din L’Aquila, femeia a murit după două zile, în urma loviturilor pe care le-a suferit, îndeosebi în zona capului.

După o primă reconstituire s-a presupus că alunecase în timp ce spăla pe jos, dar dubiile polițiștilor prezenți la fața locului au fost confirmate ulterior de rezultatele autopsiei: rana pe care Iuliana o avea la cap și care i-a cauzat moartea nu a fost provocată de căderea de pe scări, ci de lovituri intenționate.

Carabinierii din localitatea Tagliacozzo l-au arestat în această dimineață pe prietenul Iulianei, Andrei Feru, de 52 de ani, acuzat că și-a ucis-o prietena în urma unor certuri violente care aveau la bază gelozia.

Potrivit site-ului AbruzzoWeb.it, bărbatul ar fi condus-o pe Iuliana la casa unde aceasta lucra ca badantă și, în urma unor certuri, a lovit-o de mai multe ori cu capul de perete apoi a lăsat-o practic în comă, la baza scărilor de lângă acel zid, încercând să facă totul să pară ca fiind un accident domestic.

Însă, investigatorii au devenit suspicioși după ce au constatat că urmele de sânge de pe zid se aflau la o înălțime incompatibilă cu o cădere pe scări.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img