joi, 25 aprilie, 2024

Detalii EXPLOZIVE! Un politist din Iasi, campion la lupte, a fost injunghiat sub ochii iubitei sale! Totul a plecat de la un picior in figura! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

• Un politist din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost atacat cu un cutit in plina strada • Tot conflictul a pornit se pare intr-un club, apoi s-ar fi mutat langa Spitalul "Sfantul Spiridon" • Unii spun ca politistul ar fi fost cel care a pornit tot scandalul, iar altii cred ca el a fost doar o victima • Un dosar penal pentru tentativa de omor a fost deschis si urmeaza sa se stabileasca cine este vinovat • In orice caz, astfel de incidente nu ar trebui sa aiba loc nici pe strada, nici in club

In ultima vreme, Politia Romana a primit lovitura dupa lovitura. Aproape ca nu mai este zi in care sa nu se discute despre vreun politist care a incalcat in vreun fel sau altul legea. Iata ca un nou scandal cu iz penal vine de aceasta data de la Iasi. Un politist, luptator in cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale (BOS), a fost implicat intr-un scandal iscat intr-un club din Iasi.

Ca de fiecare data, pana la finalizarea anchetei se fac presupuneri din toate partile. Cert este ca un politist a fost injunghiat in strada de un necunoscut, insa intreaga intamplare alcatuieste un labirint rar intalnit.

Politistul agresat, Iulian Dumitras, a mers in club insotit de prietena sa. Atat el, cat si femeia au consumat bauturi alcoolice. Desigur, fiecare persoana in timpul liber poate face ce vrea, insa lucrurile se pare ca au mers mult prea departe. Undeva in jurul orei 3:30, dupa ce in club s-a incins atmosfera, a izbucnit un scandal.

Cine a inceput?

Deocamdata este greu de stabilit cine a inceput scandalul. Putine persoane merg in club si nu consuma niciun gram de alcool, de aceea, de multe ori, variantele povestii sunt multiple. Unii spun ca politistul Iulian Dumitras, in varsta de 33 de ani, cunoscut drept un luptator de contact foarte bun pe plan local si national, ar fi fost lovit in club de catre un necunoscut.

Imediat dupa ce ar fi fost lovit, politistul si-ar fi stapanit pornirile, si-a pus cateva servetele in zona nasului care ii sangera, iar mai apoi s-a urcat intr-un taxi. El era insotit de prietena lui. In mai putin de zece minute a ajuns la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi. Acolo ar fi mers de buna voie sa primeasca ajutor de la medici. Cand a ajuns in fata spitalului, a dat nas in nas cu agresorul sau. A urmat un alt scandal, de aceasta data in strada. Agresorul politistului ar fi scos un cutit si l-ar fi intepat pe acesta in umar si taindu-l in zona capului.

"In urma unei agresiuni, un pacient in varsta de 33 de ani a ajuns la spital. A fost diagnosticat cu doua plagi, una la nivelul umarului stang, cealalta la nivelul scalpului si fractura de piramida nazala. A fost evaluat, tratat, s-au facut consulturi de chirurgie si a fost trimis catre spitalul de Neurochirurgie pentru consult de specialitate . Evolutia speram sa fie una favorabila", a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medicul coordonator al Unitatii de Primire Urgente.

Cum s-a ajuns la asta?

Cert este ca cei doi barbati s-au intalnit la spital. Unii cred ca agresorul l-a urmarit pe politist pana la spital, insa exista informatii care contrazic in totalitate asta. Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au discutat cu unii cunoscuti de-ai presupusului agresor. Din cate se pare, chiar politistul ar fi inceput scandalul, asta dupa spusele lor.

"Scandalul a inceput din club. Prietenul nostru a fost lovit cu piciorul in gura. Este cusut. Nu s-a dus nimeni dupa politist la spital. Din cate am inteles, politistul a plecat la spital cu un taxi ca nu stiu ce avea. Prietenul nostru a mers si el la spital ca avea gura sparta dupa ce l-a lovit politistul. Asta stim noi. Oricum pe politist il vor scoate nevinovat. Il ancheteaza colegii lui, nu?", a spus un apropiat de-al presupusului agresor.

Prietenii barbatului care l-ar fi atacat pe politist au declarat ca nu stiu ce s-a intamplat in fata spitalului. Ei cred ca incadrarea penala pentru tentativa de omor este mai mult decat exagerata. Acum ramane de vazut ce se va intampla pe parcursul intregii anchete.

In arest pentru 30 de zile?

Barbatul banuit de tentativa de omor ar putea fi arestat pentru 30 de zile. Totusi, anchetatorii au de facut multe verificari. Surse din cadrul anchetei spun ca in club ar fi pornit cearta, iar, conform procedurilor, angajatii clubului care se ocupa de securitate i-au scos pe scandalagii afara. Practic bataia ar fi avut loc in fata clubului.

"Cu privire la evenimentul care a avut loc, pe raza municipiului Iasi, in care a fost implicat un politist aflat in timpul liber, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi este imputernicit sa comunice urmatoarele: Cauza se afla in ancheta proprie a Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, institutie competenta sa solutioneze cazul", au precizat intr-un comunicat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Reporterii BZI va vor tine la curent cu intreaga ancheta. Astazi pe site-ul www.bzi.ro veti putea citi in exclusivitate detalii despre incident. Tot astazi ar trebui sa vina si primele reactii oficiale din partea anchetatorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img