vineri, 29 martie, 2024

Detaliul nestiut din viata lui Arsinel! Nevasta lui este grav bolnava: Nici nu se poate ridica din pat

Distribuie:

Publicat:

De la o vreme incoace, Alexandru Arsinel este distrus de durere! Directorul Teatrului “Constantin Tanase” din Bucuresti este afectat de faptul ca sotia lui, Marilena, femeia pe care o iubeste de mai bine de 50 de ani, sta la pat si ii este foarte greu sa se deplaseze.

Sotia lui Alexandru Arsinel este grav bolnava!
Nevasta indragitului actor a suferit, acum doi ani, un accident si, de atunci, starea ei de sanatate este una precara. Femeia nu poate merge singura, ci doar sprijinita de cadru, dupa ce, in toamna lui 2016, a cazut si s-a lovit grav la cap. “Era cu nepotica ei si, intr-un moment de neatentie, a alunecat si atunci s-a produs nenorocirea. Daca initial, a cazut ca este doar o problema de moment, ei bine, pe zi ce trece, situatia s-a inrautatit si ea a ajuns sa nu se mai poata merge fara ajutor”, au dezvaluit apropiatii familiei.

Ce spune Alexandru Arsinel despre o posibila retragere: '' Nu vreau sa…''

Arsinel a confirmat si el, cu mare tristete, situatia in care se afla doamna Marilena. “Sotia mea a inceput sa aiba probleme de ordin neurologic si sa mearga cu greutate. Se sprijina  de un cadru. Face recuperare, urmeaza si un tratament extrem de sever. Din pacate, nu se poate opera. Sa speram ca in curand isi va reveni, intr-o oarecare masura”, dezvaluia actorul in presa anul trecut.

Din pacate, cu trecerea timpului, situatia nu s-a imbunatatit prea mult pentru partenera de viata a marelui actor. “Sotia lui Alexandru Arsinel este grav bolnava. Ea nu a reusit inca sa depaseasca problemele locomotorii in ciuda eforturilor din ultima perioada! A mers la tot felul de specialisti, insa, deocamdata, nu poate sa mearga! Ii este dificil, dar incearca totusi sa nu isi piarda speranta”, au mai povestit prietenii familiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img