joi, 28 martie, 2024

Detoxifiere simpla si 100% naturala

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cele mai eficiente produse 100% naturale, recomandate de specialisti pentru procesul de detoxifiere de dupa Sarbatori, este pastura, denumita si “painea albinelor”.

Produsul are o compoziţie asemanatoare cu polenul, însa are proprietaţi chiar mai valoroase decat acesta, datorita conţinutului ridicat în zaharuri simple, vitamina A, B, C, E si K, acid lactic enzime, minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu) si aminoacizi esenţiali.

“Consumul în exces de produse procesate, care conţin toxine peste limita, nu numai ca atrage dupa sine kilograme în plus si discomfort fizic si psihic, dar ne da o stare generala de lipsa de energie si vitalitate. Imediat dupa Sarbatori este momentul sa acţionam si sa trecem la o dieta naturala, care sa ne ajute sa eliminam toxinele din organism.

Ce este pastura, alimentul-minune care vindeca ficatul si sistemul imunitar si elimina toxinele

De ani de zile, mulţi oameni au început sa consume pastura, care este unul dintre cei mai buni detoxifianţi la ora actuala. Se recomanda cel puţin o linguriţa de pastura pe zi persoanelor care au colesterolul din sange ridicat, care au afecţiuni hepatice si ale tubului digestiv, care sufera de ateroscleroza, precum si persoanelor care au probleme circulatorii”, declara Ovidiu Bodea, directorul ApiLand, cel mai mare producator de produse apicole din Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img