marți, 23 aprilie, 2024

Dezvaluiri macabre ale inginerei care si-a ucis trei bebelusi, la Suceava: ‘Am nascut luni, e mort intr-un sac’

Distribuie:

Publicat:

Inginera din Suceava care și-a ucis trei bebeluși a dezvăluit detalii uluitoare. Ana Pardău le-a spus polițiștilor că pe ultimul copil "l-a născut și e mort, într-un sac, în casă".  Femeia a arătat polițiștilor unde se află cadavrele nou-născuților, uciși în 2016 și 2018.

Ancheta a plecat de la un poliţist la care a ajuns informaţia că femeia a fost văzută brusc fără burtă, deşi părea însărcinată. Poliţia început să facă cercetări şi au constatat că femeia nu s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naşte.

Audiată de anchetatori femeia a dat declaraţii şocante. Prima a fost că nou-născutul este mort, într-un sac, scrie  Monitorul de Suceava.

Femeia a făcut apoi mărturisirile complete. În ultimii doi ani, a mai născut doi copii, care sunt îngropaţi pe proprietatea familiei. Femeia are trei copii în vârstă, de 6, 8 şi 10 ani, mai scrie sursa citată. Ea a spus că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii, astfel că ar fi ajuns la aceste fapte oribile.

Marţi după-amiază, anchetatorii au început să sape în locurile indicate de femeie, în căutarea osemintelor celorlalţi doi copii. Ana Pardău nu a părut a avea reţineri în a colabora şi a indica locurile în care sunt îngropaţi copiii.

Femeia are 37 de ani, este inginer, mai are trei copii acasă și a fost supusă unei expertize psihiatrice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img