miercuri, 24 aprilie, 2024

Diana Belbita a parasit Ferma dupa ce a pierdut duelul cu Marius Craciun

Distribuie:

Publicat:

Antepenultima editie a emisiunii “Ferma” a fost una plina de surprize placute, emotionante pana la lacrimi pentru unii dintre concurenti, dar si situatii complet neplacute. Una dintre acestea din urma este reprezentata de duelul dintre Diana Belbita si Marius Craciun, care a iesit castigator. Astfel, luptatoarea de MMA a fost nevoita sa paraseasca show-ul de la Pro TV. La scurt timp dupa ce s-a aflat ca a fost eliminata din concurs chiar de sportivul cu care ea a facut sex pe platourile de filmare, ea a transmis un mesaj emotionant, iar doua dintre gandurile sale au fost indreptate catre noul Fermier al saptamanii.

Diana Belbita a parasit Ferma dupa ce a pierdut duelul cu Marius Craciun
Aflat in lotul national olimpic la Judo, Marius Craciun a reusit sa o invinga seara trecuta pe Diana Belbita, dupa ce ei au ajuns sa se dueleze, fiind incurajati de pe margine de membrii familiei concurentilor, care le-au facut o surpriza si au venit la “Ferma” 2019. In urma probelor sustinute, sportiva a pierdut lupta cu ochii in lacrimi.

“In prima zi cand am ajuns in «Ferma» am fost foarte tensionati. Cel mai dor mi-a fost de viata mea sportiva si de antrenori. Imi pare rau ca am parasit ferma. Am fost luata prin surprindere. Sunt mandra de Marius”, a declarat Diana Belbita dupa ce a parasit competitia de la Pro TV.

Marius Craciun nu a putut sa se bucure de reusita lui, pentru ca el si Diana Belbita au o relatie apropiata si tine enorm la luptatoarea de MMA. De altfel, si ea are sentimente pentru sportivul, poreclit “Monkey (n.r.: maimuta)” pentru abilitatile sale extraordinare de catarator si a demonstrat cu brio ca are forta in brate.

“Nici nu simt ca este o victorie, nu pot sa ma bucur stiind ca din cauza mea ea pleaca acasa”, a spus Marius Craciun despre eliminarea Dianei Belbita de la “Ferma. Un nou inceput”.

Diana Belbita, mesaj emotionant dupa eliminarea de la “Ferma”
In mesajul facut public dupa incheierea duelului cu Marius Craciun, Diana Belbita a marturisit ca e fericita pentru ca si-a reluat viata dinainte de a intra in show-ul  “Ferma” 2019 si i-a urat multa bafta noului Fermier al saptamanii. Mai mult, ea le-a marturisit in vazul tuturor ca ii iubeste pe Catalin Morosanu, Catalin Zmarandescu si Marius Craciun – desigur, cel din urma a fost trecut primul in postarea facuta de sportiva.

“Inapoi la realitate

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img