joi, 28 martie, 2024

Dieta Copenhaga te ajuta sa slabesti 10 kilograme in 13 zile

Distribuie:

Publicat:

Sunt o multime de diete care promit rezultate spectaculoase intr-un timp scurt, insa trebuie sa o alegi pe cea care ti se potriveste. De asemenea, mai important decat obiceiul de a tine diete este acela de a incerca sa faci schimbari in alimentatia ta care te vor ajuta sa ai o greutate dorita si sa te mentii foarte usor fara sa fii in permanenta la dieta. 

O dieta stricta te ajuta pe moment sa scapi de kilogramele in plus, insa nu este niciodata o solutie pe termen lung. Daca nu iti schimbi modul in care te alimentezi si continui sa faci excese culinare, efectul dietei cu care te-ai chinuit va fi nul in scurta vreme. Prin urmare, atunci cand este nevoie poti sa urmezi o dieta care te ajuta sa dai jos cateva kilograme, insa nu uita ca numai daca mananci sanatos si echilibrat vei reusi sa ramai la greutatea dorita.

Potrivit specialistilor, poti sa slabesti pana la 10 kilograme in 13 zile daca urmezi aceasta dieta. Este o dieta pe care o urmezi pe termen scurt, cu restrictii severe in privinta caloriilor, iar mesele sunt construite din alimente bogate in proteine si sarace in grasimi, scrie site-ul goodtoknow.co.uk. Un alt lucru esential in timp ce urmezi aceasta dieta este acela de a te asigura ca ai consumat zilnic doi litri de apa plata. Potrivit specialistilor, aceasta dieta nu trebuie repetata des, ci trebuie sa exista un interval de doi ani de zile intre aceste cure. In cazul in care renunti la dieta in timpul celor 13 zile, nu este recomandat sa o mai incerci in urmatoarele sase luni. 

Acest regim te ajuta sa scapi de un numar mai mare de kilograme in mai putin de doua saptamani, insa ea are si rolul de a accelera metabolismul pe termen lung. Chiar daca exista mai multe variante ale planului alimentar, iata un exemplu cu ceea ce trebuie sa mananci in prima zi:

Micul dejun – Cafea cu un singur cub de zahar

Pranz – 400 de grame de spanac cu doua oua fierte tari si o rosie

Cina – 200 grame de friptura de vita cu salata verde, zeama de lamaie si ulei de masline

In cea de-a doua zi poti sa adaugi o felie de paine integrala, iar la masa de pranz se schimba si se opteaza pentru 250 de grame de sunca cu o ceasca de iaurt fara grasime.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img