miercuri, 24 aprilie, 2024

Dinamo-HC Vaslui, astăzi, ora 17.30, TVR HD

Distribuie:

Publicat:

 

HC Vaslui a oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri de la revenirea în Liga Zimbrilor, în disputa cu Politehnica Iași, scor 33-30, grație suporterilor, care au creat una dintre cele mai spectaculoase atmosfere la un meci de handbal, lucru recunoscut de Sandu Iacob, antrenorul susținând că nu a mai văzut așa ceva în cei peste patru ani petrecuți la formația vasluiană.

”Un singur lucru nu l-am anticipat înaintea meciului cu Poli Iași: atmosfera din tribună! A fost minunată! Ținem să-i felicităm și să le mulțumim suporterilor care au venit la acest meci, pentru că prin susținerea echipei favorite au dat o mai mare valoare spectacolului sportiv din teren! Din acest punct de vedere consider că a fost cel mai frumos meci pe care l-am trăit la Vaslui în cei 4 ani și jumătate de când sunt aici”, a spus Sandu Iacob.

Acesta s-a arătat impresionat de forța adversarului, fiind nemulțumit de faptul că în prima repriză jucătorii nu au ținut cont de cerințele antrenorului: ”Meciul s-a desfășurat exact pe dos, față de cum ne-am propus. Am întâlnit un adversar robust, format din jucători cu experiență în meciurile cu miză, mulți dintre ei foști componenți ai echipelor Dinamo, Steaua, Călărași. Ne-am gândit că vom avea succes cu apărarea avansată, pe care am propus-o la începutul jocului, și că vom putea gestiona eventualul avantaj. Dar nu ne-a ieșit și am fost nevoiți să recuperăm din avantajul de 4 goluri, pe care l-au avut la un moment dat. Am reușit acest lucru datorită puterii de concentrare și mobilizare a acestui grup frumos. A fost și de această dată o ”luptă” comună, pe care am dus-o împreună cu susținătorii HC Vaslui, pentru a câștiga acest meci”.

Astăzi, HC Vaslui va deschide etapa a patra, urmând a întâlni, în deplasare, campioana, Dinamo. Partida este programată de la ora 17.30, în direct la TVR HD, și va fi arbitrată de cuplul clujean Sebastian Mîrza-Cristian Nedelea, observator FRH fiind brașoveanul Gheorghe Puiuleț.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img