joi, 28 martie, 2024

Dinamo ramane fara antrenor: Rednic si-a anuntat plecarea!

Distribuie:

Publicat:

Dinamo va ramane fara antrenor in aceasta vara, Mircea Rednic anuntand ca paraseste echipa.

Tehnicianul care a negociat cu patronul Ionut Negoita prelungirea contractului sau cu Dinamo a marturist ca nu a ajuns la un acord cu acesta.

“Ce sa va mai spun de salariul meu, ca oricum au aparut peste tot toate detaliile. Sunt dezamagit, vorbesc de ce s-a intamplat in ultima vreme la echipa. Ionut nu m-a cautat dupa meciul cu Astra, am vazut ca m-a sunat aseara, dar am vazut prea tarziu. M-a facut sa decid sa nu mai continui din vara la Dinamo. Asta se intampla cand vezi ca nu esti apreciat. Ei mi-au facut o oferta, eu le-am facut o contraoferta. Proiectul propus de Negoita nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo. Ei spun ca eu nu am promovat tineri, dar pe cine sa mai promovez, pe fratii lor? Nimic nu ma face sa ma razgandesc.

Pentru mine e o performanta ca nu am pierdut niciodata cu Steaua in acest sezon. Contractul meu expira pe 31 mai. Eu am venit la Dinamo de dragul clubului si pentru suporteri. Am renuntat la doua operatii ca sa raman alaturi de echipa. Oferta am, am mai avut, am de afara, eu am venit aproape gratis la Dinamo. Salariul pe care mi l-au propus e cel mai mic de cand sunt eu antrenor. Nici nu m-am uitat pe contract, erau foarte multe clauze. Puteam sa fiu dat afara oricand.

Nu sunt suparat pe Negoita, el e patron, investeste cum crede de cuviinta, dar imi arata ca nu are incredere in mine. ci are incredere in toti specialistii lui de la RIN. Sa se bazeze pe ei si sa se consulte cu ei de acum incolo. Nu i-am anuntat inca pe baieti, dar trebuie sa fie profesionisti, au contracte si prime pentru urmatoarele meciuri”, a declarat Mircea Rednic, intr-o conferinta de presa, scrie DigiSport.

Mircea Rednic a avut un parcurs foarte bun cu Dinamo in acest sezon, reusind sa califice echipa in play-off-ul Ligii 1.

Ionut Negoita i-a propus prelungirea contractului scadent in vara cu dublarea salariului, insa antrenorul a refuzat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img