sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Daniel Stanciu: ‘Billel Omrani este ok si azi va fi externat’Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Daniel Stanciu, a declarat că atacantul Billel Omrani, accidentat în meciul cu Astra Giurgiu, a fost internat la

Distribuie:

Publicat:

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Daniel Stanciu, a declarat că atacantul Billel Omrani, accidentat în meciul cu Astra Giurgiu, a fost internat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, pentru investigaţii, şi va fi externat în cursul zilei de joi. Stanciu a adăugat că şi Cristian Bud s-a accidentat la faţă, după un duel cu un coechipier, la un antrenament, relatează News.ro.

"Este mai bine, aseară a fost transferat la spitalul Bagdasar din Bucureşti, pentru a continua investigaţiile. Se pare că totul este ok şi azi va fi externat. Din păcate, nu cred că va putea face deplasarea cu avionul înapoi. Acestea sunt procedurile după o comoţie. A fost supus la toate investigaţiile care sunt normale în acest caz. Să sperăm că-l putem reface până luni, să-l avem la meciul cu Viitorul. Bud a avut un incident la ultimul antrenament şi din păcate el trebuia să joace. Nu arată deloc bine, a intrat în contact cu crampoanele unei ghete şi a ieşit destul de şifonat. Cu mască, cred că ar putea evolua. S-a lovit cu un coleg, nu a fost nimic intenţionat", a declarat Stanciu, la DigiSport.

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, în urma remizei, scor 2-2, cu echipa CFR Cluj, din manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Astra a câştigat în tur, scor 3-1.

Miercuri, pentru Astra au marcat Butean '34 şi Alibec '37 (penalti), în timp ce pentru CFR au punctat Costache '42 şi '66. În minutul 65, Deac (CFR) a ratat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 90+1, Omrani a fost scos de pe teren cu ambulanţa, având gâtul imobilizat, după un duel aerian cu Erico.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img