vineri, 19 aprilie, 2024

Document bomba in cazul Colectiv! Detaliul uimitor din cererea pentru autorizatie

Distribuie:

Publicat:

Un document incredibil ridica multe semne de intrebare in cazul incendiului de la clubul Colectiv, in urma caruia au murit 31 de persoane.

In imaginile de mai jos este cererea de autorizatie pe care patronii clubului Colectiv au depus-o pe data de 06.11.2014.

“Declar pe propria raspundere ca SC Colectiv Club SRL detine si respecta acordul de functionare eliberat de Primarul Sectorului 4”, se arata in document.

Problema este ca acordul de functionare a fost eliberat pe 14 ianuarie 2015, ceea ce inseamna ca in noiembrie 2014, unul dintre patronii Colectiv declara pe propria raspundere respecta un acord care nu exista.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Claudiu Pandaru, care a scris: “Doua documente, publicate de Primaria sectorului 4. Uitati-va la date. Practic, un functionar a inregistrat cererea pentru autorizatie, bazata pe un acord de functionare care nu exista inca. “Declar pe proprie raspundere ca sc Colectiv Club SRL detine si respecta acordul de functionare eliberat de Primarul Sectorului 4”. Numai ca domnul Piedone a eliberat “acordul”… in ianuarie 2015”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img