joi, 25 aprilie, 2024

DOCUMENT: CONSILIUL JUDEȚEAN VASLUI PREOCUPAT DE DRUMURI, DAR IN BASARABIA

Distribuie:

Publicat:

Se pare ca oficialilor din fruntea Consiliului Județean Vaslui li se rupe inima sau mașina, după caz, atunci când vorbim de drumuri. Paradoxal, nu de cele pe care ar trebui sa le păstorească in Vaslui, ci in Republica Moldova , intr-un raion de care nu a auzit nimeni dar pe care doresc sa il transforme in obiectiv turistic. Raionul are 1500 de suflete si deține un cimitir al eroilor, estimarea oficialitatilor de peste Prut fiind de 1000 posibili vizitatori, pe an.

Ca sa se indeplineasca acest măreț obiectiv, Consiliul Județean Vaslui a inițiat un proiect de hotarare, expunerea acestuia sunând astfel : “ se aproba finanțarea proiectului drumului de acces către cimitirul de onoare din satul Stoianovca din raionul Cantemir din bugetul propriu al județului Vaslui între anii 2018 si 2019 cu 167845 euro”.Scopul general ar fi creșterea atractivității obiectivului turistic acest lucru realizându-se doar prin abilitarea drumului de acces.

Așa ca, dragi șoferi vasluieni pentru șosele moderne cred ca va trebui ori sa identificați eventuale destinații turistice la dumneavoastră in zona, ori sa plecați in zonele in care Consiliul Județean  Vaslui investește in Republica Moldova. Ca la noi sunt minime șansele!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img