vineri, 19 aprilie, 2024

Doi soti bogati au avut parte de un sfarsit tragic! Mesajul sfasietor al copiilor: „Cum sa ne ingropam mama de ziua ei”… Unde au fost gasiti

Distribuie:

Publicat:

Un barbat, care este acuzat ca a ucis un cuplu galez care a emigrat in Africa de Sud, a declarat in fata instantei ca el impreuna cu un prieten i-au rapit, iar dupa aceea au decis sa “scape” de cadavrele celor doi.

Anchetatorii au descoperit cadavrele legate de maini si de picioarele, iar fata le era acoperita cu o perna. Trupurile neinsufletite au fost aruncate de pe un pod intr-un rau, noteaza BBC.

Xolani Brian Ndlovu, in varsta de 32 de ani, a recunoscut la Inalta Curte din Pietermaritzburg ca se face raspunzator de asasinarea celor doi. In schimb, Thulani Moses Mthembu, in varsta de 43 de ani, a pledat nevinovat, iar procesul lui continua.

Sotii Soliks au emigrat din Abercynon, in Rhondda Cynon Taff, in anii 1980, iar cei doi au avut parte de un sfarsit cumplit, dupa ce au fost atacati la domiciliul lor in zona KwaZulu-Natal din Africa de Sud.

Christine Solik, in varsta de 57 de ani, a fost gasita moarta in rau, la 45 de mile de casa. Anchetatorii sustin ca femeia s-a inecat, dar sustin ca pe trupul ei au fost gasite urme de plagi injunghiate.

In schimb, corpul sotului ei, in varsta de 66 de ani, a fost descoperit a doua zi in acelasi rau. O examinare post-mortem a demonstrat ca cei doi a murit prin asfixiere.

“Ce fapte ar putea vreodata ajuta pe cineva sa inteleaga emotia de a sti ca parintii tai au fost pescuiti dintr-un rau, unul dintre ei rupt si prins pe o ramura, celalalt umflat si mancat de crabi?” este declaratia copiilor cuplului,citita in instanta.

“Cine isi poate imagina cum este sa-ti ingropi mama de ziua ei de nastere in fata mamei ei batrane si traumatizate, bunica mea?”, adauga acestia.

sursa: stirileprotv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img