vineri, 29 martie, 2024

Doi tineri din Moldova, impuscati de un vecin pentru ca au fumat si scuipat de la balcon!

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de 26 de ani din Chisinau a fost ucis, iar prietenul sau de 27 de ani e in stare grava dupa ce au fost impuscati in timp ce se aflau pe balconul comun al unui bloc.

Incidentul a avut loc duminica seara la etajul 22 al unui bloc din capitala Moldovei. Cei doi tineri au fost impuscati de vecinii de jos, tata si fiu, deranjati ca victimele fumau si scuipau de la balcon. Cei doi suspecti au fost retinuti.

Potrivit politiei, tanarul de 26 de ani si prietenul sau, care venise in vizita de Craciunul pe stil vechi erau la balconul comun de la etajul 22 unde iesisera la o tigara. Unul dintre ei a scuipat fara sa banuiasca ce poate urma. Deranjati de acest lucru, doi vecini de la etajul 17, tatal si fiul sau vitreg, au urcat sus si au inceput sa traga.

Tanarul de 26 de ani a murit pe loc, iar prietenul sau de 27 de ani a ajuns la reanimare fiind in stare grava. Oamenii care locuiesc la acelasi etaj cu atacatorii spun ca nu au auzit mare lucru si ca nu ii cunosc.

Potrivit politiei, barbatul de 57 de ani si fiul sau vitreg de 33 de ani erau bauti cand au deschis focul. Armele cu care au tras erau detinute ilegal si aveau seria stearsa. Oamenii legii spun ca cei doi au antecedente penale. Acum ei risca pana la 20 de ani inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img