vineri, 29 martie, 2024

DOLIU in lumea sportului! Fetita in varsta de un an si sapte luni a unui campion mondial a murit

Distribuie:

Publicat:

Sfarsit tragic pentru fetita campionului mondial Bode Miller si jucatoarei de volei Morgan Beck. Micuta, in varsta de doar un an si sapte luni, a cazut in piscina unui vecin. 

Surse din anturajul celor doi sportivi sustin ca fetita ar fi ramas nesupravegheata si astfel ar fi ajuns in preajma apei. Ea a fost gasita intr-un timp foarte scurt si resuscitata timp de mai multe minute, insa fara succes. Aceleasi surse au mai spus ca ea inca avea puls cand a fost transportata la spital.

Drama s-a petrecut ieri, insa vestea a ajuns in presa doar odata cu mesajul publicat pe Instagram de fostul campion mondial.

El a facut publica o fotografie cu fiica sa, sub care a scris: ,,Suntem mai mult decat devastati. Fetita noastra, Emmy, a murit ieri. Nu am fi crezut niciodata ca vom trece printr-o asemenea durere. Iubirea, lumina si spiritul ei nu vor fi uitate niciodata. Copila noastra a iubit viata si a trait-o in fiecare zi cu intensitate maxima.", a scris fostul schior, care a adaugat ca familia doreste ca presa si fanii sa le respecte durerea si dreptul la intimitate pe parcursul acestor zile dificile.

Politia din Orange County, California, acolo unde locuieste familia Miller, a declarat prin intermediul unui reprezentant pentru CNN ca detaliile si cauza oficiala a mortii micutei vor fi facute publice doar dupa ce ancheta se va finaliza. 

Bode Miller este considerat de o parte a americanilor cel mai bun schior american al tuturor timpurilor. El a fost campion olimpic in 2010, la Vancouver, dar si cvadruplu campion mondial. A castigat de doua ori Cupa Mondiala, competitie in care a adunat nu mai putin de 33 de succese. In palmaresul sau mai figureaza si cinci medalii olimpice, trei de argint si doua de bronz, dar si un argint mondial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img