sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Doliu in lumea teatrului romanesc. Din pacate, a plecat dintre noi…

Distribuie:

Publicat:

Teatrul de Revista, condus de Alexandru Arsinel, este in doliu dupa moartea Mihaelei Stroe Capataneanu, directorul adjunct al institutiei.

Iata mesajul postat pe pagina teatrului:

“Colectivul Teatrului de Revista “C-tin Tanase” anunta cu regrete de necuprins si durere in suflete, plecarea dintre cei vii, a d-nei Dir.Ec. Mihaela Stroe Capataneanu. Suntem alaturi de familia indoliata. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Traiectoria metehnei romanesti ne ghideaza de fiecare data in descrierea unor fapte, intamplari si povesti despre cei ce pleaca… imbracate anume parca in haine bine stilizate, evitand uneori realitatea mai putin ideala.

Mihaela Stroe este cea a carei descriere poate ramane fidela realitatii. Cand ne gandim la ea, minciuna nu are loc… Dar cine suntem noi sa spunem asta?

Astazi suntem Teatrul… Actorul, Regizorul, Directorul, Secretara, Contabilul, Balerinii, Coregraful, Tehnicul, Colegii… Mihaela a fost un numitor comun. Raspundea unei rautati cu un zambet si deborda de bun gust.

Nu ne imaginam cum vom intra in biroul Ei, fara sa ne mai zdrobeasca rasul ei molipsitor. Cine-i va mai putea strange parfumurile de pe raftul ce si-l amenajase parca asemeni unui boutique parizian? Cine va mai putea sa se aseze pe scaunul ei, stiind ca ea insasi era parca dintr-un al doilea spectacol ce se juca dupa propriile reguli.

Ar fi atat de sumbru sa spun ca Teatrul a ramas sarac fara ea. Si suntem convinsi ca ura astfel de remarci, dar credem ca suntem bogati datorita a tot ce a insemnat ea. Si am promis ca nu vom lasa sa reprezinte doar o fotografie comemorativa.

Cu stima si iubire pentru Mihaela Stroe, Director Adjunct. Colectivul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img