vineri, 26 aprilie, 2024

Donald Trump si senatorul Serban Nicolae impart aceeasi parere despre protestatarii #rezist!

Distribuie:

Publicat:

Misterioase si neprevazute sunt caile vietii. Si daca n-ati simtit pana acum treaba asta, luati aminte la modul in care ideile lui Donald Trump, presedintele SUA, si ale senatorului Serban Nicolae s-au intalnit intr-un punct comun – cel cu privire la protestatarii care-i contesta sistemele politice din care fac parte, adunati sub titulatura #rezist.

Vineri, Donald Trump a sustinut un discurs in Pensacola, Florida, in cadrul caruia s-a referit la cei care ii contesta masurile politice si economice, protestatari adunati sub simbolul #resist.

”Acesti rezistenti, rezist. Hillary mi-a rezistat si stiti ce s-a intamplat? A pierdut alegerile, s-a dus la vale. Stiti impotriva a ce rezista acesti oameni? Rezista impotriva vointei poporului american!

S-a dovedit ca avem un sistem politic manipulat. Nu se va intampla extrem de usor, dar vom schimba acest sistem. Un sistem bolnav, din interior. Suntem cea mai puternica tara din lume, dar avem o multime de lucruri bolnave in institutiile noastre si muncim din greu sa le indepartam.

Ei rezista la progres, la schimbari, pentru ca singurul lucru de care le pasa este sa-si protejeze posibilitatea de a controla aceasta tara, si nu in folosul nostru”, a spus Trump in discursul sau, sustinut de aplauzele publicului. Preluand mesajul presedintelui american, senatorul Serban Nicolae face o analogie cu situatia din Romania. Una ce poate fi considerata logica si pertinenta, la nivelul discursului politic, dar poate doar atat, sau poate chiar mai mult, timpul ne va dovedi de ce parte este adevarul. De asemenea, politicianul atrage atentia asupra acestei situatii ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

”Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump: "Ei isi spun "rezistenta". Ati vazut acele semne? #rezist, #rezist… (…). Dar stiti la ce rezista ei in realitate? Ei rezista la vointa poporului american" Pentru corecta intelegere a ceea ce se intampla la noi in aceste zile, trebuie doar sa puneti "roman" in loc de "american". Domnule Klemm, inca mai aveti indrazneala sa pretindeti ca vorbiti in numele Statelor Unite ale Americii?”, a comentat senatorul Serban Nicolae, pe contul sau de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img