joi, 18 aprilie, 2024

Dosar penal pentru un transport de peste fara documente legale

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal pentru braconaj piscicol unui barbat care transporta aproximativ 45 kilograme de peste fara a detine documente legale.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Stanca, judetul Botosani, aflati intr-o misiune specifica, au oprit in trafic pentru control, in localitatea Stanca, un autoturism marca Opel inmatriculat in Romania, condus de Constantin V., in varsta de 43 ani, domiciliat pe raza judetului Botosani.

La controlul efectuat asupra masinii, in portbagaj, a fost descoperita cantitatea de 45 kilograme peste, diferite specii, pentru care botosaneanul nu avea documente de provenienta.

Intreaga cantitate de peste a fost ridicata in vederea predarii catre o unitate de profil, iar politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de detinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui si altor vietuitoare acvatice obtinute din pescuit si a produselor din peste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img