joi, 28 martie, 2024

Dosare penale intocmite de catre politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

In urma unor actiuni specifice desfasurate de politistii de frontiera vasluieni, doi barbati s-au ales cu dosare penale pentru savarsirea unor infractiuni la regimul circulatiei.

* In data de 5 septembrie, in jurul orei 20.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe comunicatia Husi – Murgeni, un autoturism marca Volkswagen Golf 4, cu numar de inmatriculare provizoriu eliberat de autoritatile romane, condus de cetateanul roman Florin M., in varsta de 28 de ani.

In urma verificarii documentelor prezentate la controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca numerele de inmatriculare ale autoturismului sunt expirate din data de 25.08.2015.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neinmatriculat sau neinregistrat.

* In data de 4 septembrie, in jurul orei 10.00 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Eugeniu C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes E290, inmatriculat in Bulgaria.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului si talonului de inspectie tehnica periodica, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, acestea fiind false.

Cu privire la cele constatate, Eugeniu C. a declarat ca nu are cunostinta ca documentele sunt false, deoarece de efectuarea inspectiei tehnice a autoturismului s-a ocupat tatal sau, la inceputul lunii august 2015.

Pe numele tanarului, politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img