vineri, 19 aprilie, 2024

Dovada violentei la care a fost supusa o angajata DRDP Cluj din patea sefului ei. O loveste dupa care o tranteste cu capul de usa. VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Directorul de investitii din cadrul Directiei de Drumurisi Poduri Cluj,din subordinea Companiei Nationale de Infrastructura Rutiera, a fost pus sub acuzare de politistii clujeni, dupa ce si-a lovit o angajata.

Politia municipiului Cluj Napoca a dispus printr-o ordonanta penala, confirmata de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, inceperea urmaririi penale impotriva lui Emil Dodan, director de investitii la DRDP Cluj, care este cercetat pentru infractiunea de lovire. Politistii au ridicat deja fisa postului directorului Dodan, copie dupa inregistrarile video facute de camerele de luat vederi si au audiat victima. Infractiunea de lovire se pedepseste cu inchisoare de la trei luni la doi ani sau cu amenda, arata Stiri de Cluj, citand evz.ro

Barbatul a fost numit director de Investitii, incepand cu data de 1 februarie 2018, iar tot atunci, dimineata cand a venit la serviciu si-a agresat o subalterna, pe care in prealabil a injurat-o de mama. Femeia lovita cu palma peste cap si trantita cu capul de usa, este sefa de serviciu in DRDP Cluj.

Incidentul a fost surprins si de camerele video, iar imaginile au ajuns si in posesia Politiei Cluj Napoca, oamenii legii facand acum cercetari pentru a afla daca in ziua respectiva victima ar fi fost agresata de mai multe ori.

Pe inregistrare se vede faptul cum femeia intra in curtea institutiei, dupa ce in prealabil si-a validat cartela de prezenta. Langa ea se vede cum intra Emil Dodan care se apuca si o injura.

”Mi-a zis sa ii sug …. M-a injurat incalificabil. Face asta de mai multi ani. De cand am semnat un referat, in 2012, prin care el a fost dat afara din motive disciplinare. Apoi a venit langa mine si mi-a tras o palma sau un pumn peste cap si eu m-am lovit cu capul de usa. Era sa lesin. Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata”, a declarat pentru EvZ, angajata lovita.

Pe filmare se vede cum Emil Dodan se apropie de angajata si face anumite gesturi, cel mai probabil a fost momentul proferarii de amenintari. Apoi, la intrarea in cladirea institutiei, victima se teme evident de amenintarile lui Dodan si grabeste pasul dar este ajunsa din urma. Cand s-a deschis usa cladirii, Dodan i-a tras, cel maiprobabil, o palma peste cap, iar femeia se loveste cu capul de usa. Un alt moment al agresiunii nu se mai vede, deoarece camera de luat vederi este indreptata spre intrare in cladire. DRDP Cluj a dispus constituirea unei comisii de ancheta disciplinara care sa ancheteze evenimentul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img