joi, 28 martie, 2024

Drama Sofiei Vicoveanca! Cel mai mare regret al cantaretei este ca nu a ajuns la inmormantarile fratilor ei! “Au murit unul dupa altul!”

Distribuie:

Publicat:

Doamna muzicii populare romanesti este un izvor nesecat de voie buna. Solista este o profesionista desavarsita si indiferent de problemele pe care le-ar avea, publicul o vede intotdeauna cu zambetul pe buze si plina de energie.

Sofia Vicoveanca are o cariera de peste 50 de ani si este si astazi una dintre cele mai solicitate artiste. Cantareata doarme rareori in patul ei de acasa, solista fiind in permanenta pe drumuri intre evenimente in tara, dar si in strainatate.

Vedeta a incantat mai multe generatii cu vocea ei frumoasa si fiecare reprezentatie la petreceri se transforma intr-un moment memorabil pentru public. Ei bine, in ciuda exuberantei si expansivitatii de care da dovada pe scena, Sofia Micu pe numele ei real, este o persoana solitara, dupa cum chiar ea se descrie.

Sufletul marii artise ascunde mai multe rani, cea mai dureroasa dintre ele fiind cauzata de moartea fratilor ei care au trecut in nefiinta intr-un interval de cativa ani. Solista sufera cumplit si astazi pentru ca, din cauza angajamentelor profesionale, nu a reusit sa ajunga la niciuna dintre inmormantari.

“Dupa ce s-a intors tata din prizonierat, s-au nascut fratii mei, doi flacai si o sora, ea fiind cea mai mica. Baietii au murit unul dupa altul, la o distanta de patru ani, si ca intr-un blestem, si la primul, si la cel de-al doilea, in ziua inmormantarii, eu a trebuit sa cant. Cand am ajuns acasa, numai parintii au stiut de sufletul si de amarul meu”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru revista Taifasuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img