sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dumitru Buzatu in contradictie cu sefa de partid. Baronul PSD Vaslui : Eu l-as gratia pe Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat la un post de televiziune, reactia premierului Viorica Dancila si raspunsul pe care l-a dat aceasta jurnalistilor la intrebarea daca l-ar gratia pe Liviu Dragnea. 
Intrebata daca, in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, prim-ministrul a raspuns: 

"Doamne fereste!". De asemenea, Viorica Dancila a spus ca partidul este "intristat" de decizia lui Liviu Dragnea de a cere in instanta dizolvarea PSD. 

In replica, Dumitru Buzatu a declarat : "Eu inteleg foarte bine genul acesta de intrebari-incuietoare care se pun unui candidat la Presedintie aflat in situatia aceasta de presedinte al PSD succesor al dlui Dragnea si nu vreau eu ss comentez acum incercarile acestea de a evita un raspuns direct – pentru ca probabil n-a avut in vedere o asemenea intrebare, nu s-a gandit nicio clipa la lucrul acesta si a incercat sa dea o explicatie cat de cat convingatoare -,  dar eu, daca as fi in locul domniei sale si as fi candidat, eu v-as fi spus direct ca eu l-as gratia".

Intrebat de demersul din instanta al lui Liviu Dragnea de a dizolva PSD, Dumitru Buzatu spune ca fostul presedinte al partidului a facut multe lucruri bune, dand ca exemplu programjul PNDL :  "Poate ca exista nemultumiri si din partea domniei sale, exista o serie de frustrari, este intr-o situatie extrem de delicata, insa eu cred ca a facut si foarte multe lucruri bune si a initiat foarte multe lucruri bune. Programul National de Dezvoltare Locala a fost initiat si gestionat o parte buna de catre Liviu Dragnea si a produs niste beneficii uriase comunitatilor".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img