vineri, 19 aprilie, 2024

Dupa ce a nascut, Hilary Duff si-a consumat placenta: ”A fost delicioasa”

Distribuie:

Publicat:

Hilary Duff si iubitul ei, cantaretul Matthew Koma, au devenit de curand parintii lui Banks Violet Bair. Acum doua saptamani, Hilary Duff a nascut o fetita, pe care a numit-o Banks Violet Bair. Artista a intrat in randul vedetelor care si-au mancat placenta, alaturi de January Jones sau Kim Kardashian. Hilary a dezvaluit ca, dupa ce a nascut natural acasa, si-a consumat placenta congelata, sub forma de smoothie. Artista de 31 de ani a dezvaluit de curand, in cadrul unei emisiuni, ca si-a baut placenta si a fost ”delicioasa„.

”A fost cel mai delicios smoothie din viata mea”, a spus ea. ”Nu am mai baut un smoothie mai gustos de cand aveam zece ani. A fost plin de calorii, cu suc si fructe si totul a avut un gust de vis”. Desi la inceput a avut ezitari, Hilary Duff si-a explicat gestul prin teoriile conform carora consumul placentei previne depresia post-partum si opreste sangerarile de dupa nastere.

De cand si-a baut placenta, Duff a marturisit ca se simte grozav. Cat despre fiul de sase ani al lui Duff, Luca Cruz, aceasta a fost interesat la inceput, dar dupa ce a aflat ca organul temporar este in congelator, i-a spus mamei sale: ”Mi-as dori sa nu fi intrebat”. Hilary Duff a nascut acasa, ”pe cale naturala, fara medicamente”, in apa si a marturisit ca fiica ei a aparut pe lume dupa ”ce am impins de cateva ori”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img