vineri, 19 aprilie, 2024

Dupa ce si-a aratat picioarele strambe, Mihaela Radulescu s-a pozat in lenjerie intima, cu posteriorul bombat la vedere: “Opriti-va din a judeca”

Distribuie:

Publicat:

Mihaela Radulescu e de neoprit! Dupa ce si-a aratat picioarele strambe intr-o pereche de pantaloni foarte mulati, bruneta s-a pozat intr-un body foarte sexy, cu posteriorul la inaintare.

Mihaela Radulescu e constienta de formele pe care le poseda, mai ales ca trage din greu la sala pentru a arata bine, asa ca a decis sa le demonstreze tuturor cum trebuie sa fie un posterior bine lucrat. Nu raman neobservati nici muschii picioarelor! Vedeta se mentine foarte bine in forma la 48 de ani.

"Exercitii fizice si iubire – cea mai buna rutina. Super putere. Mentine-te in forma. Opriti-va din a judeca. Motivatia de a face exercitii fizice. Misca-ti fundul! Alegerea mea. Viata mea", a scris Mihaela Radulescu in dreptul imaginii cu ea foarte sexy.

"Bravo, arati super! / Esti superba! / Esti teribila, sexy si frumoasa! / Hot! / Perfecta", au reactionat oamenii la fotografia Mihaelei Radulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img