marți, 16 aprilie, 2024

Dupa divortul de Connect-R Misha nu a mai rezistat si a rabufnit: „hai sa nu zic mizerii!” Ce dezvaluiri a facut artista

Distribuie:

Publicat:

De cand Connect-R a facut anuntul divortului dintre el si Misha, foarte multe zvonuri au circulat in presa referitoare la modul in care artista o creste pe cea mica.

S-a spus ca Misha nu ar face faca, ca nu s-ar descurca si ca ar avea nevoie de o bona. Vedeta a tinut sa puna capat speculatiilor si a vorbit deschis despre acest subiect.

„Maya e foarte bine, merge la gradinita, acasa cu mine si cam atat. Acum am o domnisoara cu care face engleza acasa si am lasat-o cu ea doua ore, pentru ca atat tine sedinta. Stau aici o ora si apoi ma intorc repede acasa.

„Am vazut in ultimul timp numai, hai sa nu zic mizerii, pentru ca e un cuvsnt urat. Am vazut foarte multe articole nefondate in ultimul timp pe internet si da… e o prostie. Scria ca mi-as dori o bona, iar eu nu am declarat niciodata asa ceva.

„Nu imi doresc nicio bona. Ma descurc asa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bona”, a spus Misha, potrivit viva.ro.

Misha a mai dezvaluit in acelasi interviu faptul ca pregateste o revenire in muzica si ca are deja o piesa ce urmeaza sa apara cat de curand

„Da, cu siguranta ca imi doresc sa imi reiau cariera. O sa scot in curand o piesa singura. Voi pregati si o piesa in colaborare cu o artista de la noi si o sa ma pun pe treaba, m-am pus deja”, a dezvaluit artista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img