joi, 18 aprilie, 2024

E oficial: cu cine s-a mutat Anda Calin, dupa ce s-a despartit de Liviu Varciu! Da, e un nume celebru in Romania

Distribuie:

Publicat:

Anda Calin s-a mutat cu una dintre cele mai bune prietene, care e cunoscuta in lumea showbiz-ului de la noi. Astazi, la aproape o saptamana dupa ce s-a aflat ca fostul “iepuras” Playboy si fiica ei s-au mutat din casa lui Liviu Varciu, a fost dezvaluit numele vedetei care ii este alaturi frumoasei mamici. Mai mult, aceasta a vorbit despre noul inceput al Andei Calin.

Anda Calin s-a mutat cu fosta logodnica a lui Catalin Cazacu

Fosta iubita a lui Liviu Varciu locuieste in prezent cu Ana Roman, fosta partenera a cunoscutului motociclist Catalin Cazacu. Aflata intr-un platou de televiziune, Ana Roman a spus ca si-au inchiriat un apartament si ca s-au cunoscut prin intermediul fostului concurent de la “Exatlon”. Mai mult, ea se numara printre prietenii comuni ai fostilor parteneri care cred in impacarea lor.

“Eu si Anda am inchiriat un apartament si stam impreuna. Anda este bine, are grija de micuta, noi ne intelegem de minune. Ea s-a despartit acum recent oficial. A facut un lucru bun Catalin ca ne-a facut cunostinta. Catalin si Liviu sunt cei mai buni prieteni. Nu stiu daca sufera. Eu cred in impacarea dintre Anda si Liviu”, a povestit Ana Roman in cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Liviu Varciu s-a despartit de Anda Calin cand toti credeau ca urmeaza nunta
Liviu Varciu a devenit tatic pentru a doua oara anul trecut. Artistul si Anda Calin i-au pus numele fiicei lor Anastasia, iar in martie, micuta a fost crestinata. Artistul mai are o fiica, pe Carmina, care s-a nascut in urma relatiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anuntat luni, 2 iulie, ca nu mai formeaza un cuplu cu fostul “iepuras” Playboy.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img