vineri, 29 martie, 2024

E stirea trista a diminetii in Romania! Petru Claudiu a murit! Doamne, cum s-a petrecut tragedia

Distribuie:

Publicat:

O adevarata tragedie a avut loc zilele trecute pe o autostrada din Germania! O familie de romani a fost implicata intr-un accident rutier din care au scapat cu totii cu viata, insa ulterior un barbat a murit, lovit de un camion.

Petru Claudiu se afla in masina cu sotia, care se afla la volan, si cu cei trei copii ai lor. Mergeau spre casa. La un moment dat, din cauza ca era ceata si carosabilul era umed, Lara Diana a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet din lateral si a ajuns pe banda de urgenta.

Din fericire, niciunul nu a patit nimic. Petru a coborat din masina, a scos copiii si i-a dus dincolo de de parapet, apoi a mers la sotie, care lesinase pe scaunul soferului. A fost momentul tragediei! Un sofer de TIR care circula cu viteza l-a lovit in plin pe tanarul roman.

Sotia lui, care s-a trezit auzind zgomotul, a povestit socata cum a vazut ca sotul ei a fost aruncat pe autostrada si calcat de alte doua autoturisme.

Martorii au declarat ca trupul lui Petru Claudiu a fost sfartecat, iar imaginea de pe autostrada nu va putea fi uitata de nimeni dintre cei care erau la fata locului. Sotia lui Petru este si acum in stare de soc deoarece l-a vazut murind. Copiii celor doi au scapat cu rani usoare si sunt in afara oricarui pericol.

Potrivit observator.tv, niciunul dintre soferii care l-au calcat pe Petru Claudiu nu a oprit astfel ca politia a deschis o ancheta si ii cauta pe vinovatii de uciderea romanului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img