sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Edilul Barladului a luat lectii de administratie de la primarul din Oradea – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 24 februarie, primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, a primit vizita omogolului său, Ilie Bolojan, primar al Municipiului Oradea. Întâlnirea dintre cei doi vine ca urmare a vizitelor efectuate de primarul Dumitru Boroș, încă din debutul mandatului său, în municipiul condus de unul dintre cei mai performanți primari la nivel național.

Astfel, primarul Oradei a răspuns afirmativ la invitația primarului Boroș de a ne vizita localitatea și de a avea o întâlnire de lucru pe diferite subiecte ce țin de implementarea unor bune practici în administrație și, implicit, de accesarea de fonduri europene. Totodată, cei doi au stabilit și un calendar comun de consultări privind dezvoltarea municipiului Bârlad, având în vedere că Oradea constituie un exemplu de urmat pentru orice municipiu din țară. De altfel, o parte din practicile implementate de primarul Ilie Bolojan în municipiul pe care îl conduce au fost deja însușite de Bârlad, în special în domeniul accesării fondurilor europene. De aici și succesul Bârladului în atragerea a peste 26 milioane euro, până în prezent.

„Bârladul l-am văzut pentru prima dată în noiembrie 2016. Cunoscându-l bine pe domnul primar Boroș, de atunci am tot urmărit ce se întâmplă în Bârlad și mi-am și declarat sprijinul necondiționat pentru orice ar avea nevoie un primar la început de mandat. Acum sunt pentru a doua oară aici și remarc toate lucrurile care s-au schimbat. Ați atras fonduri record pentru oraș, ceea ce nu poate decât să bucure fiecare om în parte. Pentru că l-am girat și nu ne-a dezamăgit, sprijinul pe care îl vom oferi în continuare primarului Dumitru Boroș va fi necondiționat”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

„Îi mulțumesc pentru vizită domnului primar Bolojan, pe care o așteptam încă de anul trecut. Cele întâmplate în ultimul timp și schimbările în bine din Bârlad, probabil l-au determinat să ne viziteze. Sunt onorat de vizita domniei sale, întrucât pe domnul primar l-am socotit încă de la început un mentor și va rămâne pentru mine mentor, mai ales pentru activitatea mea din administrația publică. Schimbul de experiență din Oradea a constituit modelul activității mele în acest mandat”, a declarat primarul Dumitru Boroș

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img