vineri, 19 aprilie, 2024

Ședința Colegiului Prefectural Vaslui: In cursul anului 2017 la Casa de Asigurări de Sănătate Vaslui s-au înregistrat un număr de..

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Judeţului Vaslui, Eduard-Andrei POPICA, a condus joi, 22 februarie 2018, ședinţa ordinară a Colegiului Prefectural, care s-a desfășurat ȋn Sala Mare a Consiliului Județean.

În prima parte a ședinţei, Nelu Sava, șeful Administrației Județene a Finanţelor Publice (AJFP) Vaslui, a prezentat principalele modificări şi completări ale Codului Fiscal cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2018.

În a doua parte a Colegiului Prefectural, Mihaela Gabriela Chitariu, președinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vaslui, a ținut să prezinte modalitățile de eliberare și utilizare a cardului european de asigurări sociale de sănătate/formulare europene primite din statele membre UE și formularele europene emise de CAS Vaslui în cursul anului 2017..

”În cursul anului 2017 la Casa de Asigurări de Sănătate Vaslui s-au înregistrat un număr de 2.183 de solicitări pentru cardul European de asigurări sociale de sănătate. Comparativ cu anul 2016, s-au înregistrat 27 de solicitări mai mult decât în anul precedent, deși termenul de valabilitate a crescut la 1 an de zile, începând cu luna aprilie 2016, față de 6 luni. Lunile cu cele mai multe solicitări au fost lunile de vară – iunie, iulie , august, atât în anul 2016, cât și în anul 2017”, a spus Mihaela Chitariu, președintele-director general al CAS Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img