joi, 18 aprilie, 2024

Ședință de bilanț la IPJ Vaslui. A participat si prefectul Eduard-Andrei Popica

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, prefectul Eduard-Andrei POPICA a participat la ședința de bilanț a activității Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.
Acesta a felicitat conducerea Inspectoratului de Poliţie pentru rezultatele pozitive obţinute în anul 2017 şi totodată şi-a exprimat aprecierea şi încrederea în instituţie.

”Vreau să vă felicit pentru modul cum ați ajuns la aceste rezultate. Infraționalitatea la nivel de județ este, într-adevăr, într-o continuă scădere și pentru a ajunge la asemenea rezultate nu v-a fost ușor. Cunoaștem cu toții lipsa de personal, cu care se confruntă și IPJ Vaslui.

Vă spun că aceste rezultate vor aduce și mai mari satisfacții peste doi-trei ani, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi, cu care dumneavoastră colaborați, când cei care au fost angajați din sursă externă vor fi conduși de către domniile dumneavoastră la aceste rezultate”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mulţumit conducerii Inspectoratului şi personalului din subordine pentru profesionalismul de care aceştia au dat dovadă pe parcursul anului 2017, menţionând că şi pe viitor IPJ va avea parte de suportul Instituției Prefectului-Județul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img