vineri, 29 martie, 2024

Elena Merisoreanu, curtata de un partid politic. Iata mesajul indragistei cantarete

Distribuie:

Publicat:

Partidele au inceput racolarea artistilor dragi romanilor pentru a profita de popularitatea lor in perspectiva anului electoral. Unul dintre acesti artisti este si Elena Merisoreanu, insa cantareata de muzica populara este foarte dezamagita de ceea ce se intampla pe scena politica.

Intrebata duminica, in emisiunea News Magazine, de la Antena 3, cum a raspuns acestor tentative de racolare, Elena Merisoreanu a declarat: “La inceputul inceputurilor, dupa Revolutie, poate vroiam sa intru intr-un partid, dar acum, cand vad aceasta discordie intre partide in loc sa-si dea mana sa se gandeasca ce fac pentru tara… Eu merg mult in strainatate si atatia tineri – stau si ma gandesc, sunt scoliti la noi, facultati, cheltuieli – se duc in stainatate, se bucura straini de raul nostru, al romanilor Pentru ce? Pentru ce crestem acesti tineri? Pentru ce ii cultivam si raman sa fie cei mai destepti afara si aici la noi in tara nu au loc. Nu ma mai duc nici la vot, nici nu vreau sa mai aud. Atata lume necajita, atata lume amarata, incat nu mai pot”, si-a exprimat revolta artista cu o cariera de peste cinci decenii.

In plus, Elena Merisoreanu nu considera ca ar util sa intre in politica, mai ales ca stie cat de greu o duc oamenii din tara, deoarece “nu vede o schimbare”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img