vineri, 19 aprilie, 2024

Elevii vasluieni se bucura in sfarsit de marul mult asteptat

Distribuie:

Publicat:

Peste 50.000 de elevi vasluieni din ciclul primar si gimnazial, se pot bucura in sfarsit, dupa luni intregi de asteptari, de marul acordat de stat prin programul care incearca incurajarea consumului de fructe in scoala.

SC Achizitie si Dezvoltare SRL Targu Jiu este castigatoarea licitatiei, care a reusit intr-un final sa intre in legalitate cu actele solicitate de Consiliul Judetean Vaslui si a semnat ordinul de incepere a distributiei marului in scoli.

Pentru acest contract, firma trebuie sa primeasca suma totala de 636.000 de lei pentru cele trei loturi scoase la licitatie de CJ Vaslui, implicit pentru Vaslui, Barlad si Husi. Desi banii provin de la bugetul consiliului, ei trebuie recuperati de la Agentia de Plati si iNterventie in Agricultura, dat fiind faptul ca este un program finantat de Uniunea Europeana.

Toti copiii ar fi trebuit sa primeasca mere timp de 88 de zile dupa cum sunt prevazute in actul normativ,care face referire la program, insa intarzierea legalizarii documentelor face in asa fel incat elevii sa primeasca fructul doar pentru 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img