vineri, 29 martie, 2024

eMag intra la rupere! Mega-lovitura data de colosul retailer

Distribuie:

Publicat:

eMag a dat mega lovitura! Cel mai mare retailer a decis că este tipul să intre pe segmentul de food delivery. Astfel, se pare că eMag va livra și mâncare

Platforma online de food delivery EuCeMananc anunţă cooptarea eMAG în acţionariatul companiei, cu scopul de a accelera dezvoltarea business-ului.

Conform unui comunicat al companiei, în urma tranzacţiei prin care eMAG va deţine 54% din acţiuni, EuCeMananc „va deveni o oportunitate de dezvoltare atât pentru restaurantele mari, cât şi pentru cele mici”. De asemenea, clienţii platformei EuCeMananc vor putea beneficia de servicii de livrare mai rapidă, bazate pe tehnologia dezvoltată de eMAG şi de o experienţă îmbunătăţită de navigare şi cumpărare.

Platforma EuCeMananc este un business autohton, lansat în 2014, la Timişoara, iar acum este prezentă în 18 oraşe din ţară, având în plan dezvoltarea la nivel naţional şi, ulterior, pe alte pieţe. Antreprenorii care au fondat compania şi care vor conduce dezvoltarea sunt Alin Şerban, chief executive officer, Mihai Brenda, chief operating officer, şi Laurenţiu Duţă, chief technology officer, creatorul platformei.

„Ne bucură acest parteneriat strategic care ne va ajuta să creştem business-ul într-un ritm mai accelerat şi să ne urmăm planurile începute în urmă cu mulţi ani. Este o piaţă foarte competitivă, dar acest lucru este benefic pentru utilizatorii de platforme de food delivery din România. Prin investiţia eMAG obţinem şi o recunoaştere a muncii echipei şi partenerilor EuCeMananc de până acum”, a spus Alin Şerban, citat de capital.ro

Iulian Stanciu, CEO eMAG, a precizat, la rândul său, că prin acest parteneriat, compania de e-commerce vrea să ajute EuCeMananc să devină lider calitativ pe segmentul său de piaţă.

„Combinând entuziasmul şi experienţa antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred că putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienţi: număr mare de restaurante, proces foarte simplu de comandă, livrare rapidă. Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult, din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să comande mâncare online, iar noi vrem să ajutăm EuCeMananc să devină lider calitativ pe acest segment”, a spus Iulian Stanciu.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.

Companie românească fondată în 2014 în Timişoara, EuCeMananc este fondată de un grup de antreprenori în urmă cu cinci ani şi este, în prezent, lider pe piaţa de food ordering din vestul ţării.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img