joi, 18 aprilie, 2024

Emil Boc se implica in scandalul Codului Fiscal

Distribuie:

Publicat:

Emil Boc intervine in scandalul Codului Fiscal, dupa ce Traian Basescu a averizat ca adoptarea actului normativ ar putea trimite Romania in criza in 2017.scrie stiripesurse.ro

Politicienii romani ar trebui sa tina cont de parerile specialistilor atunci cand iau decizii pentru a se evita o alta criza cum a fost cea dintre anii 2009-2010, a declarat miercuri fostul premier Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.

Intrebat de presa cum comenteaza declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, care a spus ca ”samburele unei crize financiare pleaca chiar din anii de succes’, Boc a spus ca trebuie sa se tina cont de parerea acestuia pentru ca este cea mai avizata persoana.

”Persoana cea mai autorizata din Romania sa faca astfel de estimari este guvernatorul BNR si e bine ca oamenii politici sa tina cont si de parerile specialistilor atunci cand iau decizii politice, pentru ca daca nu se tine cont de aceste pareri, ne putem intoarce la crize de genul celor care au fost in 2009 – 2010. Aceste crize au fost generate de iresponsabilitatea politicienilor la un moment dat. Eu am spus, in momentul in care presedintele a solicitat o analiza suplimentara a Codului Fiscal, ca este o decizie responsabila, ca e bine sa ne uitam de doua ori inainte de a taia o data si ca orice reflectie pe marginea unui act normativ cu impact major asupra destinelor romanilor in viitor trebuie luata dupa o analiza profunda’, a spus Emil Boc, potrivit Agerpres.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img