miercuri, 24 aprilie, 2024

Emotiile PSD-istilor au trecut! Ioan Ciupilan, candidatul lor la fotoliul de primar

Distribuie:

Publicat:

De ceva vreme s-a tot speculat faptul ca actualul primar al municipiului Husi, Ioan Ciupilan ba ar candida independent, ba nu ar mai candida deloc.

Ei bine, ieri, edilul, impreuna cu Dumitru Buzatu si viceprimarul orasului, si-a depus candidatura pentru al treilea an consecutiv la fotoliul de primar, functie pe care o detine in prezent. Desi a fost abordat de toate formatiunile politice din judet pentru a li se alatura, Ioan Ciupilan ramane fidel PSD.

Primarul li s-a adresat husenilor la iesirea din Biroul Electoral, spunandu-le :”Imi doresc ca husenii sa ma ajute si de data aceasta, iar eu le promit ca nu le voi insela asteptarile. Acum opt ani le-am spus ca imi pasa de orasul nostru si m-am tinut de cuvant, pentru ca fata Husului s-a schimbat. Cand am candidat independent, husenii au fost solidari si mi-au dat votul lor intr-o majoritate lejera, insa am avut de furca cu un Consiliu Local ostil. A fost greseala mea, pe care acum nu vreau s-o mai repet. Cred ca alaturi de un Consiuliu Local puternic vom reusi sa terminam marile proiecte si sa ne apucam sa ridicam nivelul de trai in Husi, care sa devina cu adevarat  poarta de intrare in Uniunea Europeana. Principala mea preocupare in viitorul mandat vor fi locurile de munca, atragerea investitorilor si transformarea periferiilor orasului intr-o zona de liber schimb comercial. Pozitia strategica a orasului ne permite acest lucru”.

Daca  Ioan  Ciupilan primeste din nou votul de incredere din partea husenilor, isi propune sa termine unul dintre cele mai importante obiective, infrastructura si prinderea finantarii centurii orasului care va fi gata pana la sfarsitul anului 2020.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img