joi, 28 martie, 2024

Episcopia Husilor doneaza 20.000 de euro Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui

Distribuie:

Publicat:

 

"Deoarece la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui nu exista in prezent niciun aparat de testare pentru depistarea noului coronavirus Covid-19, Episcopia Husilor, impreună cu mai multi binefacatori, prieteni ai Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” Husi, se implica in demersul de achizitionare a unui astfel de aparat, donand suma de 20.000 euro.

 

De asemenea, tot pentru a veni in sprijinul celor care se afla in prima linie a ajutorarii celor bolnavi, Episcopia Husilor pune la dispozitia Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui o ambulanta. Autospeciala a fost primita de Episcopia Husilor din partea Crucii Rosii Bavareze.

 

Pana in acest moment, prin intermediul Comitetului de sprijin comunitar infiintat la nivelul Centrului Eparhial Husi, pentru a veni in intampinarea nevoilor urgente ale persoanelor, care se afla in carantina sau izolare la domiciliu, precum si a varstnicilor care sunt in imposibilitatea de a se deplasa sau care prezinta multiple afectiuni cronice grave, au fost distribuite peste 1500 de kilograme de alimente, in parteneriat cu SC Elit Alba, iar mai multe persoane care au solicitat medicamente, li s-au adus la domiciliu. Actiunile vor continua in perioada urmatoare.

Indemnam pe toti cei care pot sa vina in sprijinul celor care se afla in situatiile de risc amintite sau a cadrelor medicale, sa o faca cu constiinta ca ajutorul lor chiar poate face diferenta in astfel de situatii, grija fata de aproapele aflat in nevoi fiind expresia cea mai fidela a credintei in Dumnezeu" se arata intr-o postare pe site-ul Episcopiei Husilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img