vineri, 19 aprilie, 2024

Era atrasa de profesorul de sport pe care il avea in liceu, insa se gandea ca nimic nu se va intampla. Dupa sase ani, drumurile lor s-au intersectat. Ce a urmat apoi

Distribuie:

Publicat:

De obicei, forta care indeamna o femeie sa porneasca o „relatie” cu un barbat casatorit este nebunia de a avea ceva interzis.

”La 6 ani dupa ce am terminat liceul, am avut o aventura cu profesorul de sport si antrenorul de fitness. In liceu, toate fetele erau innebunite dupa el. Era un tip inalt, bine facut, cu ochi albastri stralucitori. Ideea ca exista o diferenta de varsta intre noi m-a facut sa il vreau si mai mult. Cand aveam 17 ani, imi imaginam cum ar fi sa ne cuplam. Stiam cu totii ca este insurat si existau zvonuri cum ca ar urma sa aiba primul copil cu sotia sa. Cu toate astea, am continuat sa flirtez si sa simt fiori atunci cand il priveam in ochi. Aveam 18 ani, iar el avea 30 sau 32.

Cativa ani mai tarziu, fiind la Boston, am inceput sa comunicam cu ajutorul retelei LinkedIn. Am fost surprinsa cand m-a intrebat daca m-as intoarce in liceu la orele de sport, purtand fusta mea de hochei. Era o situatie ireala, de vis.

Relatia noastra a durat aproximativ patru luni. Am facut sex de cateva ori. Totusi, mi s-a parut ciudata. Adica, tipul asta are o sotie si doi copii. Voia sa facem sex la el acasa, furisandu-ne in timp ce sotia lui era la antrenamentul de fitness. Imi vorbea despre faptul ca i-ar placea sa ma intalneasca intr-un restaurant, fiind impreuna cu sotia lui, apoi drumurile sa ni se intersecteze la baie. Incepusem sa ma simt foarte incomod. Eram doar un accesoriu pentru el si ma comportam exact unul – fiind mai mica, nu stiam prea bine ce se intampla.

Ceea ce m-a facut sa renunt la relatie a fost faptul ca acest barbat incerca sa evadeze din situatia lui de insurat si sa imi invadeze mie viata. M-am detasat de ideea de a avea o aventura cu un barbat care, aparent, are toate calitatile. Am invatat ca merit mai mult decat o relatie de moment cu cineva care are deja alte obligatii”, a declarat fata, scrie doctorulzilei.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img