marți, 23 aprilie, 2024

Era considerat erou dupa atacul de la Manchester, s-a descoperit ca fura de la victime! Ce pedeapsa a primit

Distribuie:

Publicat:

Un om al strazii care era considerat erou, dupa ce ar fi ajutat mai multe persoane ranite in urma atentatului de la Manchester, comis in 22 mai 2017 si soldat cu 22 de morti, de fapt fura de la morti si raniti. A fost condamnat la patru ani si trei luni de inchisoare, recunoscand ca a furat de la victime. Christopher Parker, 33 de ani, se afla in statia de tren din apropierea Manchester Arena atunci cand un atacator sinucigas s-a aruncat in aer la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. In acest atac au murit 22 de persoane, inclusiv sapte copii, si au fos ranite alte 500, potrivit Agerpres.

Parker le-a declarat reporterilor ca dupa deflagratie a ajutat mai multe victime grav ranite, ceea ce a atras un val de simpatie publica ce a dus la colectarea a peste 52.000 de lire sterline pentru a ajuta barbatul fara adapost. Acum, in fata instantei, a recunoscut ca furase o poseta de la o femeie si un telefon mobil de la o fata de 14 ani, ambele persoane fiind grav ranite in atac.

”Christopher Parker a intrat in Manchester Arena imediat dupa explozie. Era o scena devastatoare si tulburatoare si, desi el s-a oferit sa ofere ajutor unui numar de victime care fusesera ranite de bomba, probele arata ca el a cautat sa obtina avantaje de pe urma situatiei”, a declarat procurorul Ben Southam in fata instantei din Manchester.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img