vineri, 29 martie, 2024

Este oficial! Bianca Dragusanu va participa la “Asia Express” alaturi de sora ei, Oana

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce in urma cu o saptamana, presa anunta faptul ca Bianca a semnat cu Antena 1, trustul a confirmat vestea printr-un comunicat. 9 cupluri de vedete vor pleca in aventura vietii lor in SriLanka si India, in noul sezon al reality-show-ului “Asia Express”.

Bianca Dragusanu si sora ei, Oana, Ruby si iubitul ei, Adrian, Jojo si Paul Ipate, CRBL si Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani, Serban Copot si Cosmin Selesi, Ana Morodan si Adrian Telespan, Cocuta si Bogdan Boanta, Anca Sigartau si fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express”  si urmeaza sa intre in competitia ce le poate aduce 30.000 de Euro si titlul de castigatori ai celui mai tare show de aventura din Romania.

Bianca Dragusanu a ales sa ia parte la aventura „Asia Express” alaturi de sora ei, Oana. Emotiile sunt mari si inca se gandeste cum de a fost de acord. „Emisiunea asta e o provocare pe care nu stiu daca multa lume ar accepta-o.  Cred ca este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodata in viata mea si daca pana acum cateva zile mi se parea ca cel mai greu lucru pe care l-am facut a fost sa nasc, gandul ca plec in Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fara cuvinte”, a declarat ea. Oana este mult mai optimista in ceea ce priveste tot ce urmeaza sa se intample. “Experienta asta cred ca o sa ne invete sa traim cu mai putin, sa ne demonstreze ca in viata poti sa fii fericit si cu putin”, a povestit ea.

Pentru Anca Sigartau, propunerea de a participa la emisiune a fost un semn. “Eu cred ca am linie directa cu..Cel de Sus. De multa vreme imi doream sa vad India, dar n-a fost niciodata momentul. Cand am primit acest telefon si am aflat care va fi traseul, am spus DA fara sa stau pe ganduri. Am vorbit la telefon si cu fiica mea, ca sa-i cer parerea, iar cand a auzit ca vom fi concurenti, era in culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la cateva zile sa ma intrebe daca sunt sigura ca pot face fata”, a povestit Anca.
“Nu poti sa faci istorie fara sa faci impresie”

Serban Copot si Cosmin Selesi sunt cat se poate de pregatiti si abia asteapta sa inceapa, desi au si ei o micã strangere de inima: mancarea! Ce anume vor fi nevoiti sa guste pe acolo si ce efecte vor avea „preparatele” asupra stomacului lor.

Perechea coregrafilor, Cocuta si Bogdan Boanta sunt printre cei care au mai fost in aceste zone, dar acum le vor vedea cu totul altfel. „E cu totul altceva fata de tot ce am facut pana acum si va fi o experienta extraordinara”, povestesc cei doi. “Ma tem ca aceasta experienta sa nu ma afecteze foarte tare emotional, pentru ca stiu cum reactionez atunci cand vad oameni saraci, oameni care au nevoie de ajutor”, a declarat Cocuta.

“Nu poti sa faci istorie fara sa faci impresie”. Acesta este motto-ul cu care pleaca la drum contesa digitala Ana Morodan si bunul ei prieten, scriitorul si scenaristul Adrian Telespan. ”Mi-e teama ca n-o sa stiu sa merg fara tocuri, mi-e frica de animale mici si taratoare si de lipsa acuta a rochiilor de seara. Bollywood-ul nu stie ce il asteapta! Ma rog, pana vãd primul soarece”, a declarat Ana.  Telespan are insa o alta problema. „Eu nu stiu cum o sa pot fi in competitie cu Ruby. Femeia asta, cu piesa ei, „Nu pune la suflet”, m-a ajutat in multe dimineti de depresie”.

„India este visul meu de cand eram mica. Acum ceva vreme, am iesit impreuna cu Paul cu cortul. Si, cum stateam noi in camping, am primit un telefon…de propunere.  I-am spus atunci: Paul, se pleaca in India! Eu imi doresc asta de multa vreme” povesteste Jojo.  “Pentru ca sunt nebun, eu i-am zis „bine”, facem cum vrei tu”, a completat Paul Ipate. “Intamplarea face ca noi ne doream de multa vreme o experienta de genul asta, asa ca toate s-au potrivit”, a mai adaugat Paul.
Iuliana si Margherita de la Clejani abia asteapta sa ajunga in Asia

Marga isi pune sperante si in faptul ca isi va gasi acolo jumatatea, poate un indian aratos de la Bolywood. Pana atunci insa, amandoua se confrunta cu problema … bagajului. Limita de 20 de kg este mult prea putin pentru tot ce au ele de gand sa ia cu ele: creme, pantofi, haine si nu in ultimul rand doua peruci blonde, pentru ca au auzit ca indienii sunt impresionati de blonde.

CRBL pleaca in Asia Express impreuna cu Oase, prietenul lui cel mai bun, fostul lui dansator. Acesta e convins ca se vor certa dupa maximum doua ore de la inceperea competitiei, dar au incercat sa puna totusi la punct niste … planuri. Se gandesc sa joace la loto sau ce gasesc pe acolo acel Euro pe care il vor primi in fiecare zi.

Ruby e absolut convinsa ca banii putini nu vor fi o problema in Asia. „Eu, in general, nu sunt o persoana cheltuitoare. Dar asta pentru ca o sã iau pe datorie!” spune razand. Atat ea, cat si Adrian, s-au uitat cu sufletul la gura la primul sezon si se asteapta sa fie foarte, foarte tare. Au inceput deja sa se pregateasca, iar primul lucru pe care Adrian l-a facut a fost sa mai renunte la ..mancare. “Eu sport fac in fiecare zi. Pune-ma sa alerg o saptamana si nu e o problema. Dar am nevoie de mancare si aici stiu ca va fi pentru mine marea provocare. De asta am inceput sa consum cantitati mai mici fata de cum eram obisnuit, ca organismul sa inceapa sa se obisnuiasca”, a povestit el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img