joi, 28 martie, 2024

Este SOCANT ce facea aceasta femeie cu trupul neinsufletit al sotului

Distribuie:

Publicat:

femeie din Suceava a recurs la un gest cu totul socant. Inspirata de o traditie din Tibet femeia a decis sa pastreze cadavrul sotului sau in apartament timp de noua luni.

Ila Solomon
 risca sa ajunga la inchisoare dupa ce politistii au descoperit trupul barbatului de 88 de ani,  in locuinta sa. Chiar daca initial declarase ca se afla acolo doar de cinci zile, medicii legisti spun ca trupul sotului statea acolo de peste noua luni.

Femeia sustine ca a pastrat cadavrul in casa pentru a fi mancat de pasari, asta fiind dorinta sotului, dupa spusele ei.
“Cred ca cineva care a facut atatea pentru Statele Unite ar merita sa aiba parte de moartea pe care si-a dorit-o. El a vrut sa fie mancat de pasari, ca sa se intoarca in ciclul naturii. Planul meu a fost sa il duc sa moara afara, ca pasarile sa il poata manca acolo, dar asta nu s-a mai intamplat pentru ca a murit in casa”, a declarat femeia.

Cauza mortii barbatului este necunoscuta, iar Ila recunoaste fara vreun regret ca a lasat usa deschisa de la casa,in speranta ca pasarile vor intra sa se hraneasca din cadavru. Dupa ce politistii au cercetat cazul, s-a descoperit ca intr-adevar, barbatul si- ar fi dorit sa fie lasat, dupa moarte, ca prada pentru pasari, in India.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img