joi, 28 martie, 2024

Europa FCSB! Stelistii obtin o victorie istorica, 1-0 cu Lazio, in 16-imile Europa League

Distribuie:

Publicat:

FCSB a castigat meciul cu Lazio, 1-0, din turul 16-imilor Europa League. Returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma.

Prima repriza a inceput lent, cu multe greseli facute de jucatorii ambelor echipei. Portarul de 18 ani al lu FCSB, Andrei Vlad, a iesit in evidenta prin trei interventii salvatoare, iar Gnohere a marcat primul gol al meciului.

In minutul 29, atacantul francez a marcat dupa un contraatac perfect. Budescu a pasat excelent, iar francezul a scapat singur cu portarul Strakosha, invingandu-l cu un sut de 10 metri. Pana la pauza, FCSB a inchis jocul foarte bine, iar Vlad a mai avut o interventie salvatoare.

In repriza a doua, Simone Inzaghi a bagat "piesele" grele: Felipe Anderson, Immobile si Lulici, dar Lazio nu a putut marca. Italienii au fortat, au dominat, au avut cateva ocazii, dar nu l-au putu invinge pe Vlad. In finalul meciului, Budescu si Caceres au avut doua ocazii uriase. Stelistul a ratat singur cu poarta goala, dupa ce l-a driblat pe Vlad, in timp ce Caceres nu a putut trimite in plasa din cativa metri.

Italia devine a 38-a tara in fata careia Steaua obtine o victorie, acesta fiind primul meci castigat de echipa ros-albastra cu o echipa din Italia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img