vineri, 26 aprilie, 2024

Exclusiv! Accident deosebit de grav la Iasi! O persoana a murit, iar una este in stare grava la spital! Un TIR a intrat in plin intr-o masina – FOTO/LIVE VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE3: Conducatorul TIR-ului a recunoscut ca a intrat pe contrasens dar a afirmat ca a facut acest lucru pentru a evita o masina care pur si simplu venea din fata. Conducatorul autoturismului marca Skoda venea de pe Aleea Tudor Neculai spre iesire. 

 

UPDATE 2: Soferul aflat la volanul masinii Skoda, in varsta de 65 de ani a murit. Barbatul venea, alaturi de mai multe persoane, din concediu. Veneau intr-o coloana de masini. Rudele barbatului s-au adunat la fata locului si se afla in stare de soc. Din spusele martorilor, TIR-ul a patruns pe contrasens si a intrat in masina marca SKODA, iar un alt autoturism a izbit aceeasi masina. In aceste momente circulatia in zona este blocata.

 

UPDATE: In accidentul rutier au fost implicatge doua autoturisme si un TIR.  Accidentul a avut loc in Capat CUG.  Din primele informatii detinute in EXCLUSIVITATE de reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi, reiese ca o persoana ar fi decedat, iar o alta a fost transportata de urgenta la spital. Momentan, oficial, nu este confirmat decesul niciunei persoane.

 

Stire initiala: In urma cu putin timp un accident rutier a avut loc in Capat CUG! Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, o persoana a murit.

In accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme si un TIR.. La fata locului s-au deplsat mai multe echipaje medicale, politistii rutieri, dar si doua masini de la descarcerare. 

 

 

Vom reveni cu detalii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img