vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv! Accident groaznic ! Un tanar a murit pe loc dupa ce a intrat cu masina intr-un copac – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Tragedie in noaptea dintre sambata si duminica la Iasi. Un tanar si-a gasit sfarsitul intr-un mod cat se poate de oribil. Totul s-ar fi petrecut dupa o cearta aprinsa in cuplu.

Cumplitul accident a avut loc azi-noapte la ora 3.44, pe raza localitatii Probota. Victima, Onofrei Andrei Vladut, un tanar de 23 de ani din comuna Bivolari, s-ar fi certat zdravan cu iubita. El se afla la o discoteca din Bivolari impreuna cu prietenii, de unde a plecat singur cu masina. In timp ce conducea, soferul a pierdut controlul volanului, a lovit un stalp si doi copaci, dupa care s-a rasturnat.

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii, echipaje SMURD si de descarcerare.

Victima a fost scoasa dintre fiarele contorsionate ale masinii in stop cardio-respirator. Au fost derulate manevre de resuscitare, insa fara raspuns pozitiv, in cele din urma fiind declarat decesul. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral major si era politraumatizat prin accident rutier.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Oamenii legii au continuat cercetarile la fata locului si vor stabili intreaga situatie de fapt.

Din nefericire, Andrei si-a lasat in urma familia si prietenii indurerati, acestia incercand sa inteleaga cum s-a putut intampla o asemenea nenorocire.

sursa foto: A24 Assistance Iasi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img