joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV! Cel mai grav caz de conflict de interese la Iași! Agenția Națională de Integritate trebuie să intervină! Un consilier local i-a dat soției bugetul pe mană – DOCUMENTE, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Caz fără precedent în cel mai important for deliberativ al orașului. Un ales local riscă să fie dat afară din primărie pentru că a facilitat nominalizarea soției într-o importantă structură de conducere. Consilierul local și-a votat soția în cadrul unei instituții publice, cu toate că legea îi interzice acest lucru. În timp ce la suprafață blamează acțiunile colegilor din Consiliul Local, el își face de cap și îi facilitează soției tot felul de beneficii. Acesta este cel mai grav caz de conflict de interese din ultimii ani în cadrul Consiliului Local Iași.

Răzvan Timofciuc își va pierde astfel locul de consilier local

Caz incredibil în primăria municipiului Iași. Un ales din cadrul Consiliului Local al municipiului a încălcat grav statutul pe care îl are în cadrul acestui for deliberativ. Acesta și-a promovat cea mai apropiată rudă pe o funcție de răspundere publică, în cadrul unui for de conducere, fără a respecta legea. Ba chiar i-a și facilitat să umble cu bugetul orașului destinat unității în cauză.

click aici

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img