marți, 16 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Cititi si va cruciti! Un tanar recunoaste ca a violat o femeie, dar ea spune ca NU a fost VIOL! Medicii au dat VERDICTUL!

Distribuie:

Publicat:

Poveste cusuta cu ata alba la Iasi, dupa ce o femeie a fost violata, iar violatorul prins • Femeia, dupa ce a fost constransa sa intretina raporturi sexuale de catre un tanar, a sunat la politie si a cerut ajutor • Totusi, parca a vrut sa tina secret ceea ce i s-a intamplat si nu a spus chiar din prima prin ce a trecut • Tanarul care a violat-o a ajuns pe mana politistilor si risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii

Nici violul nu mai este ce a fost. Cam asa incepe o povestioara din Iasi. Maricica, o femeie in varsta de 79 de ani, din comuna ieseana Roscani, s-a trezit in urma cu doua zile in casa cu un tanar de vreo 25 de ani, dupa cum spunea ea. Din cate se pare, femeia ar fi declarat in fata autoritatilor ca barbatul a incercat sa o violeze, dar nu a reusit.

Ei bine, si cum orice sesizare trebuie tratata cu maxima seriozitate, anchetatorii au inceput sa caute suspectul. Nu a durat prea mult, iar acesta a fost prins.

Batrana a indicat varsta relativ bine, caci politistii au identificat un barbat de 28 de ani din comuna Dumesti. Acesta statea de ceva vreme pe la Roscani, iar joi s-a gandit sa-si satisfaca poftele trupesti si a intrat in casa batranei. A urmat audierea femeii, apoi a barbatului, iar povestea violului parca a inceput sa prinda contur.

Femeia spune ca a fost viol

Povestea este cat se poate de incalcita. Pe de o parte, tanarul in varsta de 28 de ani in timpul audierilor a recunoscut ca a violat-o pe batrana, cu toate ca femeia sustinea ca a fost doar o tentativa. Intr-un final, femeia a fost transportata la spital, iar mai apoi la Institutul de Medicina Legala (IML), iar rezultatul a fost cat se poate de clar. Femeia a fost violata de catre tanarul in varsta de 28 de ani.

Pe numele barbatului a fost deschis un dosar penal pentru viol, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Acum ramane de vazut daca batrana nu a inteles termenul de viol sau daca nu a considerat ca intre ea si barbat a avut loc un contact sexual.

In orice caz, daca se va dovedi ca tanarul este vinovat, risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii. Tanarul care s-a pripasit la Roscani nu era cunoscut de prea multa lume. Totusi, in locul batranei putea fi altcineva. Acum ramane ca organele de cercetare sa finalizeze ancheta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img