sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Exclusiv! Moarte misterioasa la Iasi! Un barbat a fost taiat si aruncat intr-o curte – UPDATE/FOTO,VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Crima sangeroasa la Iasi. Un barbat a fost omorat cu un cutit! In aceasta dimineata, un barbat in varsta de 46 de ani, domiciliat in localitatea ieseana Roscani, a fost omorat. In urma unui conflict spontan, victima a fost lovita cu un cutit, loviturile fiindu-i fatale. 

UPDATE! Barbatul, in varsta de 45 de ani, a fost gasit fara suflare in gradina unei familii. La fata locului se deplaseaza un medic legist sa stabileasca cu exactitate cauzele decesului.

UPDATE: Descoperire socanta in curtea unui localnic din Roscani, judetul Iasi. Un barbat de aproximativ 46 de ani , Cristi C, a fost  gasit mort in curtea unor vecinii de-ai mamei sale. Barbatul locuia in comuna Popricani impreuna cu sotia si cei doi copii. Ieri ar fi venit la mama sa in Roscani pentru alua parte la un praznic. Oamenii au doar cuvinte de lauda la adresa lui si nimeni nu intelegere ce s-ar fi putut intampla. Dimineata acesta a fost gasit de proprietarii curtii in care a fost gasit. Barbatul era intr-o balta de sange aruncat la pamant cel mai probabil peste gard. Acesta era injunghiat sub mana dreapta. Localnicii spun ca nu avea dusmani si acum se tem pentru viata lor, iar numai gandul ca un criminal se plimba liber printre ei ii ingrozeste.

 

UPDATE: Barbatul era paznic a ApaVital, avea 46 de ani. Acum un an in urma acesta si-a pierdut tatal, iar la o saptamana dupa pierderea tatalui, unul dintre frati a pierdut lupta cu viata. Era prezent in Roscani pentru a participa la praznicul mortii celor doi. Un alt frate a fost chemat de la biserica ca sa il identifice 

 

Stire in curs de actualizare. Vom reveni cu detalii 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img