vineri, 29 martie, 2024

Exclusiv! O grefiera s-a aruncat de la etajul Parchetului Iasi! A lasat un bilet de adio! Medicii au declarat decesul – FOTO, VIDEO/UPDATE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Potrivit declaratiei de avere, grefiera avea foarte multe datorii! Avea rate la cinci banci, un credit din 2007, iar celelalte patru din 2017. Femeia avea un copil, iar in biletul gasit asupra ei invoca mai multe probleme la locul de munca.

UPDATE: Din pacate, medicii au luptat in zadar timp de zeci de minute  pentru a salva viata lui Ana J., iar in cele din urma s-a declarat decesul. 

UPDATE: Din cate se pare, grefiara ar fi avut cateva probleme la locul de munca si din aceasta cauza ar fi recurs la acest gest.

UPDATE:  Femeia, in varsta de aproximativ 50 de ani s-a aruncat de la etajul doi al Parchetului Tribunalului Iasi, iar in jurul orei 07.30 aceasta a fost preluata de un echipaj medical si adusa la UPU. In aceste momente, medicii o resusciteaza, incercand sa ii salveze viata., dar sansele sunt minime. Se pare ca in urma ei, femeia a lasat un bilet de adio. 

Stire initiala: In urma cu putin timp o grefiera s-a aruncat de la etajul 2 al Parcchetului Iasi. Momentan nu se cunosc cauzele care au indemnat-o pe femeie sa recurga la un acest gest, sau daca femeia a cazut accidental. Femeia este inconsienta, a fost transportata la spital, dar medicii ii dau sanse minime de supravietuire.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img