marți, 23 aprilie, 2024

EXCLUSIV/UPDATE! GRAV accident rutier la Baltati. Doua autoturisme s-au izbit violent. Sunt cel putin 5 victime, din care si un copil – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Din nefericire, in una dintre masini se afla si un un copil de 1 an jumatate care acum este in stop cardio-respirator. In aceeasi masina se mai aflau 2 adulti si o alta minora in varsta de 6 ani. 

UPDATE – Soferul unui auto ar fi patruns pe contrasens si ar fi intrat in coliziune cu un alt auto. Soferul care ar fi patruns pe contrasens a decedat. Alte 2 persoane ar fi ranite grav.

Stirea initiala – In urma cu cateva momente, in localitatea Baltati s-a produs un grav accident rutier. Potrivit primelor date obtinute de reporterii COTIDIANULUI BUNA ZIUA IASI se pare ca ar fi vorba despre cinci victime..

In urma impactului au rezultat cinci victime: un mort care a fost proiectat prin parbriz si patru persoane incarcerate, printre care si doi copii, de 1 an jumatate si 6 ani.

La fata locului s-au deplasat politistii rutieri, criminalistii, pompierii de la descarcerare impreuna cu mai multe echipaje medicale.

Sursa FOTO: Radar Iasi Oficial

Vom reveni cu detalii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img