vineri, 19 aprilie, 2024

EXPLOZIV! Declaratii SOCANTE facute de o mama : “Mi-e teama ca fiul meu si alti copii vor muri daca mai consuma asa ceva!”

Distribuie:

Publicat:

Declaratii incendiare ale unor parinti din Iasi disperati, dupa ce au aflat ca anturajul pe care il au copiii lor i-a dus intr-o directie gresita • In urma cu cateva luni in BZI, au mai aparut infomatii legate de traficantii de droguri, iar acum ies la iveala noi detalii • Politistii din Iasi actioneaza tot timpul pentru stoparea vanzarii de droguri, insa traficantii par ca apara de nicaieri

Substantele cu efect psihoactiv ridica mari probleme in randul adolescentilor si nu numai la Iasi. Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI v-au mai prezentat in editiile anterioare "spovedania" unei mame care a sustinut ca fiul ei se indreapta cu pasi mari catre moarte, dupa ce cumpara si consuma droguri.

Dupa cateva luni, de cand aceasta femeie a aruncat acuzatii grave, iata ca acum, o alta femeie detaliaza o poveste parca trasa la indigo. Fiul ei in varsta de 17 de ani ar fi intrat de ceva timp intr-un anturaj cel putin dubios. Femeia povesteste, sub protectia anonimatului ca tanarul ajunge sa consume in fiecare zi droguri.

"Am vazut la in presa ca au aparut in urma cu ceva timp mai multe materiale legate de piata drogurilor din Iasi. Fiul meu in varsta de 17 de ani se drogheaza de ceva timp. Initial, am crezut ca are probleme de sanatate, dar nu a fost asa. Il vedeam ca se comporta ciudat si imi spunea mai mereu ca se simte rau. Spunea ca il doare capul, ca are o senzatie de voma si tot asa. Am inceput sa-l urmaresc pe cat se poate si, intr-un final, am aflat ca se drogheaza", a spus femeia. Discutand cu el, a aflat ca baiatul consuma un fel de etonobotanice.

 

Disperare maxima

Femeia a povestit ca fiul ei a incercat intr-un fel sa o linisteasca. "Mi-a spus la un moment dat ca el nu se drogheaza, ca ceea ce fumeaza el nu sunt droguri. Mi-a spus ca are cativa prieteni care mai fac rost de aceste substante", a completat femeia.

Aceasta mama din Iasi a precizat ca fiul ei cunoaste cateva locuri din Nicolina si Cantemir unde se vand droguri. "Am aflat ca in Nicolina si in Cantemir sunt cateva persoane care vand droguri. As vrea ca aceste persone care vand droguri sa fie prinse si pedepsite. Nu cred ca este ceva mai dureros pentru un parinte, decat sa-si vada copilul distrus de droguri. Nu au fost putine datile in care am avut certuri si scandaluri cu fiul meu. Tot timpul imi spune ca are nevoie de bani. Sunt sigura ca mergea la scoala si nu isi cumpara nimic de mancare, numai sa aiba bani de droguri", a completat ieseanca.

Femeia a tinut mult sa-i fie protejata identitatea, insa a spus ca ar fi disponibila sa discute cu un politist despre aceasta problema. "Vreau sa merg la politie sa discut despre aceasta problema. Trebuie sa ma asculte cineva. Mi-e tema ca fiul meu si alti copii vor muri in chinuri daca nu se ia nicio masura", a declarat femeia.

 

Desi aceasta ieseanca a indicat cateva locuri in care se vand droguri, reporterii BZI nu vor preciza cu exactitate zona si nici nu vor posta fotografii. Este posibil ca politistii din Iasi sa aiba in observatie persoanele respective, iar ancheta oamenilor legii ar putea fi data peste cap daca in presa ajung prea multe informatii. In orice caz, reporterii BZI va vor tine la curent cu aceasta situatie. Plangand, aceasta mama a cerut ajutor si se teme pentru viata fiului ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img