vineri, 19 aprilie, 2024

EXPLOZIV! Senatorul PNL, Florin Citu: “Romania se va indatora LA GREU”

Distribuie:

Publicat:

Senatorul Florin Citu sustine ca a discutat cu ”un prieten” dintr- institutie importanta la nivel mondial, iar acesta i-a aratat un document conform caruia in Occident se vorbeste deja despre ”criza romaneasca”. Tot in acest document se arata ca Ministerul de Finante pregateste o echipa de negociatori, care va contracta al doilea cel mai mare imprumut din istoria Romaniei.

”Trebuie sa stiti adevarul. Un povestitor, care lucreaza intr-o institutie intr-o tara adevarata, partener strategic al Romaniei, mi-a aratat un document. L-am citit si sunt doua concluzii importante. Una ati mai auzit-o enuntata de mine dar a doua este informatie bomba.

Partenerii nostri strategici au dat verdictul.

Romania este in CRIZA. O criza care va ajunge la nivel de alerta la jumatatea acestui an.

“Criza romaneasca” (asa se vorbeste la Davos) se manifesta, conform partenerilor nostri in trei dimensiuni:

– criza politica si institutionala

– criza economica profunda generata de dezechilibre economice vizibile si usor de anticipat

– criza morala a societatii romanesti”, sustine senatorul PNL.

Florin Citu arata ca Romania va contracta al doilea cel mai mare imprumut din istoria tarii.

”Si acum bomba. Ministerul Finantelor Publice pregateste echipa de negociatori pentru a contracta un imprumut mare. Al doilea ca marime din istoria Romaniei.

Dragnea si Valcov nu ne spun, inca, de unde vor lua imprumutul. FMI+BM+CE (dobanzi mai mici dar reforme mai dure si control) sau un grup de banci private cu legaturi stranse cu o tara vizitata recent de Liviu Dragnea (sic!)?

Recapitulam.

Romania este in CRIZA si deja se vorbeste in mediile occidentale de asa numita “criza romaneasca” (vezi lipsa Romaniei de la Davos, Bulgarii sunt acolo). Iar pentru a nu ne prabusi, Dragnea va lua un imprumut mare.

Intrebarea pe care ar trebui sa i-o puneti toti lui Liviu Dragnea: Dragnea, ai de gand sa faci un referendum inainte sa iei acest imprumut (al doilea ca marime din istoria Romaniei)?”, a mai spus Florin Citu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img